Wednesday, 3 August 2011

ceritera ramadhan

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

klu dlu bulan posa jer banyak cita best-bestkan  tp sekarang cam tak brapa best jer ke sekarang nie baru puasa agaknyer tp.......paling Cik Kasut suka yang nie :)



pas tu dialog yang paling best :) tp ada lagi satu da tp Cik Kasut tak jumpa da...sori yek...






Pssssssst ari kitaorang dapat balik awal setengah jam sepanjang bulan posa nie... baru kluar memo ptg td. peh dah lama keje baru ari nie dapat blk awal setengah jam...Alahamdulillah syukur. at least smpi ler umah awal walaupun jalan kat tun razak tu maintain jem tiap saat  dan jam ;) . nape tah jln tun razak nie semendang jer jem.. 2 belum campur ujan lagi banjir. sabar itu separuh daripada iman.

2 comments:

  1. sukelah tu balik awal...hehe

    ReplyDelete
  2. sukanyer nie pn tengah hitung waktu...wakakaka....yg lg best time rehat xde lak nk d pendek kan...wakakakak gelak jahat :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kesan kasut selipar anda d sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...