Thursday, 11 August 2011

Award pertama dari Cahaya Azyla

Assalamualaikum 

hahahah tengok tajuk pun dah taukan...tak sangka ler lak Cik Kasut nak dapat award...dah ler tak reti pape pun 2 pun siap anto email g kot azyla nie...hahahaha...tak pe malu bertanya sesat jalan..lantak ler biar tak tahu sekarang jangan tak tau sampai bila2...yg penting jgn budus sombing der.....tul tak?

Cik Kasut nak ucapkan terima kasih dekat azyla sebab sudi bagi kat Cik Kasut award yg pertama..bagus2 pas ni leh ler try n error lagi. ;)

layan ler award Cik Kasut




2 comments:

  1. tahniah dpt award..
    rezeki bulan ramadhan..
    hehe

    ReplyDelete
  2. 2 ler pasai...Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kesan kasut selipar anda d sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...