Friday, 19 August 2011

Terima Kasih Daun Keladi


Assalamualikum

Korang perasan tak blog Cik Kasit dah lain...hahahha giler ar setelah bersengkang mata buat semua benda nie sampai nak update blog pun rasa cam x sempat...hahahha leh cam tu...yoler Cik Kasut tak seadvance korang kan ... so slow ler skit tapi tak plan-plan kayuh jadi ler...  :)

korang mesti nak taukan dari mana sumber yang Cik Kasut dapatkan... so Cik Kasut share yek... nanti rajin-rajin lah jenjalan blog lyssa nie giler kentang ar dia punyer tutorial bersepah-sepah korang pilih ler mana yang korang nak...

kat sini Cik Kasut nak cakap terima kasih kat lyssa sebab kalu tak de tutorial nie alamat blog Cik Kasut xdelah semeriah orang len...walaupun blog nie masih besa-besa lagi bagi Cik Kasut...tak pe tak pe...

korang pa g p ler jengah blong tu :)




9 comments:

  1. waahh . hehe . pomote blog Lysa kah? ?huhuh . thn a lot.. btw , SAMA - SAMA :) dtg lah lagii . hhehee

    ReplyDelete
  2. cik kasut.. jom join segmen pertama aku..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

    ReplyDelete
  3. relex r..aku ada la.. aku selalu baca la blog ko.. huhu

    ReplyDelete
  4. @Lyssa Faizureen lyssa beres no hal punyer memang akan selalu singgah n terjah pun...hahahaha

    ReplyDelete
  5. @Zul Fattah zul tq sebab slalu singgah blog nie...beres2 nanti kami join :)

    ReplyDelete
  6. lysss tu.stok tutorial... byk yg best2...

    lysss tu.stok tutorial... byk yg best2...

    ReplyDelete
  7. @josrevalution heheheh mestilah semua benda kena berubah..pas ni berubah lagi insyaAllah :)

    ReplyDelete
  8. @Wanz Mejuez 2 ar pasai berkoyan2 tutorial ada kt dia sebut jer smua ada

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kesan kasut selipar anda d sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...