Friday, 14 October 2011

i'm back


alo semua lama gilerkan Cik Kasut menghilang...sejak dua menjak nie memang Cik Kasut tak dak kat opis. kena g kusus da. yolah dah kata keje gomen so kena p kursus 7 hari setahun. so kenalah cukupkan jam kredit..hahah cam masa dok U dlukan... apa yang besynyer kusus nie dapat makan fre..wahahaha suka ati ku...jimat duit. sapa tak nak..makan sedap-sedap. tapi pas tu komplen badan naik..hahahhaa...tak bersyukur sungguh :)

sekarang ni Cik Kasut tak de kat opis terchinta. ada keje kat luar da..Cik Kasut sekarang kat Pusat Jalur Lebar Kg. Ketari, bentong da. perasmian sok pagi tapi ari nie kira cam buat lawatan tapak ler. yolah dah tak tau so kena ler tengokkan...so alang2 haruslah gunakan kemudahan yang ada...wakakaka...i like... :)

besok orang lain bersila panggung depan tv ke, dating ke, window shopping ke walaupun window kat shopping complex tu dok tang mana pun tak tau ler kan. Cik Kasut kene keje. huhuhuhu..tapi apa leh buat kan...dah di arahkan so ko ada berani nak ingkar perintah?????kang kena ngadap pengarah tu aloi....lagi ler sangat benchinta.


pssssssst untuk kengkawan Cik Kasut  sutera kasih nie ha Cik Kasut dah wat entri :)


8 comments:

  1. @FirdnurjueHahaha 2 ler pasai.....aloii sabo jelah

    ReplyDelete
  2. hehe..selamat kembali cik kasut..patutla lama x update blog, busy kerja ekkk..baru tau ni rupanya keja gomen kena p kursus 7 hari setahun ekkk...

    ReplyDelete
  3. @[sutera kasih]a'a 2 ler pasai..pas nie tau ler yek...info 2 :)

    ReplyDelete
  4. @?ain 2 ler pasai...tengok orang lain update blog tapi diri sendiri tak sempat sentpa jugak...tapi i try my best update my blog...hahahah leh cam 2 :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kesan kasut selipar anda d sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...